Over Damen

Damen Hydrauliek, een begrip!
Damen Hydrauliek is al ruim 40 jaar een begrip in Brabant en Limburg op het gebied van autolaadkranen, containersystemen ( afzetsystemen ), meeneemheftrucks, laadkleppen en andere hydraulische apparaten. Serviceverlening en meedenken met de klant staat bij de 3 vestigingen van Damen Hydrauliek hoog in het vaandel.

Een begrip in de transportwereld
Damen Hydrauliek is in 1979 opgericht door Wim Damen. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de verkoop, opbouw, reparatie en onderhoud van autolaadkranen, containersysteem ( afzetsystemen ), meeneemheftrucks, laadkleppen en een diversiteit van andere hydraulische apparaten. De 3 vestigingen, in Best, Elsloo en Venray staan garant voor service, vakbekwaamheid en kwaliteit.

Rai en TüV veiligheidskeuringen
De opbouw van autolaadkranen en containersystemen (afzetsystemen) gebeurt met de grootst mogelijke zorg, conform de richtlijnen van de fabrikant, de opbouwinstructies en de CE-richtlijnen. Hierna worden de installaties in gebruik genomen en zal er vaak intensief mee worden gewerkt. In de arborichtlijnen is daarom een jaarlijkse keuring verplicht gesteld. Damen Hydrauliek werkt nauw samen met Rai, TüV en BMWT en beschikt over gecertificeerde keurmeesters voor uw kraan, afzetsysteem, laadklep, en meeneemheftruck, maar ook voor uw container, perscontainer en andere hydraulische installaties. Dit geeft u de garantie dat de bedrijfszekerheid en de veiligheid altijd voldoen aan de hiervoor gestelde normen.

Servicedealer
Damen Hydrauliek heeft het dealerschap van een aantal gerenomeerde merken zoals HIAB, Multilift, Loglift, Jonsered, Moffett ( Kooiaap ), Zepro, Edbro, Parker ( Volvo ) pompen, Sunfab, Bakker en Kinshofer. Verkoop, montage, onderhoud en uitvoeren van keuringen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van Damen Hydrauliek. Voor meer informatie hierover, neem gerust contact op met één van onze vestigingen.

Drie vestigingen
Damen Hydrauliek bestaat uit 3 vestigingen verdeeld over Brabant en Limburg en heeft bij elkaar zo'n 35 medewerkers. Iedereen kent elkaar en iedereen kent de klanten. Door een gekoppeld programma voor order- en magazijnbeheer en een goede samenwerking tussen de vestigingen, is Damen Hydrauliek een geschikte partner en uitstekend in staat om een passend advies te geven of werkzaamheden uit te voeren, toegespitst op de individuele situatie. Een voordeel voor de klant is dan ook, een hoge dekkingsgraad binnen het werkgebied maar toch altijd korte communicatielijnen.

Met trots werken wij o.a. voor

Onze merken

We vinden het heel vervelend…

Maar helaas ondersteunt uw internetbrowser niet alles dat onze website nodig heeft om er netjes uit te zien. U kunt - als dat kan - bijvoorbeeld wel Google Chrome gebruiken.

Sluit melding